krabpaal

Je hebt een kat gekocht of geadopteerd óf je overweegt dat te gaan doen. Wellicht denk je er dan ook al over na welke krabpaal je gaat aanschaffen. Een kat heeft namelijk krabbehoefte en zal dus graag met zijn of haar nageltjes willen krabben. Heb je geen krabpaal staan dan zijn misschien je bankstel, tafel of stoelen de Sjaak, en dat wil je waarschijnlijk gráág voorkomen! Zorg er daarom voor dat je een geschikt krabpaal in huis hebt wanneer je een kat in huis haalt.

Welke krabpaal past dan bij mijn kat?

Dat ligt erg aan de soort en vooral de grootte van je kat(ten). Heb je een kleine kat of een kitten? Dan is een klein krabpaaltje geschikt. Je zal ze blij maken als er een paar speelmogelijkheden op zitten zoals een balletje of een speeltouw. Heb je een kat met een gemiddelde grootte dan heb je ook een wat grotere krabpaal nodig. Een klein krabpaaltje zal je middelgrote kat gauw op uitgekeken zijn. Het aanbod aan middelgrote krabpalen is erg groot. Tegenwoordig zijn er hele leuke en interieurproof krabpalen verkrijgbaar. Zo haal je niet alleen een krabmeubel voor je kat in huis, maar ook een woonaccessoire voor jezelf! Bekijk alle krabpalen om je favoriet te vinden.
Heb je een grote kat of misschien meerdere katten in huis? Dan zal je moeten kijken naar een grote krabpaal. De krabpaal moet genoeg ruimte bieden voor je kat(ten). Heb je een speelse kat, kies dan een paal waar veel speelmogelijkheden aan zitten. Heb je meerdere katten? Kies dan een krabpaal met meerdere slaapplekken of huisjes, zodat iedere kat een fijn plekje kan vinden om uit te rusten. Ook kun je ervoor kiezen om meerdere krabpalen in je huis te zetten. Dat ligt ook een beetje aan het karakter van je katten. Zijn ze graag met elkaar samen of kunnen ze elkaar eigenlijk niet uitstaan? In het laatste geval is het misschien verstandig om voor meerdere krabpalen te kiezen die je niet direct tegen elkaar aan zet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *